Kauneushoitola Rosmarinus

Olet auttanut hyvin nopeasti ja asiatuntevasti kotisivuihini liittyvissä kysymyksissä! Kiitos siis hyvästä palvelusta 🙂

Tolkoma

Milla teki minulle ihan parhaat nettisivut! Tapasimme Millan kanssa kasvotusten, hän tutustui minuun, kuunteli ajatuksiani ja otti niistä ideoita. Lopputuloksena olivat upeat verkkosivut, jotka näyttävät aivan minunlaisiltani. Halusin selkeät ja värikkäät nettisivut, ja sellaiset sain. Olen verkkosivuihini erittäin tyytyväinen. Olen … Lue lisää

Unijuna

Vastaukset saa nopeasti ja työ vastaa suunniteltua. Aikataulut pitävät. Voin suositella! 🙂

Hyvinvointialan yrittäjä

Tarvitsin logon nopeasti käyttööni ja käännyin jälleen luottotekijäni Kissaniityn Millan puoleen – logo olikin käytössäni tuotapikaa!Tarvitsin logon nopeasti käyttööni ja käännyin jälleen luottotekijäni Kissaniityn Millan puoleen – logo olikin käytössäni tuotapikaa!

Yritys Hämeenlinnasta

Milla on täyttänyt kaikki toiveeni nyt ja edellisen yrityksen kanssa. Lukee ajatuksia.

Radical Soul Oy

Milla on kanssa työskentely on nopeaa ja tehokas. Milla on ratkaisukeskeinen ihminen, jolla on vahva palveluasenne. Arvostan suuresti.

Enter Tilit Oy

Nopeaa ja asiantunteva palvelua! Millalla on hyvä näkemys ja hän osaa tehdä ratkaisuehdotuksia jotta asia ei jää ainoastaan yrittäjän harteille.

Puhesfääri

Millan kanssa yhteistyö on sujunut erittäin hienosti. Palvelu on nopeaa, oivaltavaa, näppärää ja ammattitaitoista. Nämä ovat juuri niitä syitä, miksi minun kannattaa ulkoistaa graafiset työt alan todelliselle osaajalle.

Sunnyone Promotions Oy

Suosittelemme Millaa, joka teki meille yritysilmeen (logo ja värimaailma) sekä tyylikkäät kotisivut nopealla aikataululla. Arvostamme palvelussa erityisesti sitä, että Milla tarttuu mahdollisiin ongelmakohtiin yhteistyöverkostoaan hyödyntäen ja hoitaa päivitykset ym. juoksevat kotisivuasiat ripeästi, asiakkaan keskittyessä ydinosaamiseensa.

Elina Hiltunen – What´s Next Consulting

Milla teki sovitusti ja hyvin työt. Loistava tekijä, jonka kanssa haluan tehdä vastaisuudessakin hommia!

1 2